Wij zoeken een

Horecamanager

Gewenste ervaring
Van 2 tot 5 jaar
Opleidingsniveau
MBO
Standplaats
Zoetermeer
Aantal uur/periode
40 - 40 uur per week
Salarisindicatie
€3700-
€4500

Wij zoeken een

Horecamanager

Omschrijving

Deze locatie staat bekend om haar culinaire kwaliteit, persoonlijke gastvrijheid en het organiseren van bijzondere evenementen. Van exclusieve diners tot sfeervolle feesten en zakelijke bijeenkomsten: hier draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de gast. Het restaurant bevindt zich op een hele mooie, unieke locatie in Zoetermeer.

About the job

Als Horecamanager ben jij het gezicht van de organisatie op de werkvloer. Jij zorgt ervoor dat elk bezoek vlekkeloos verloopt, dat het team optimaal functioneert en dat gasten een ervaring krijgen die hun verwachtingen overtreft. Je werkt nauw samen met de Assistent Manager en bent verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en aansturen van het team. Ook draai je actief mee op de vloer, zorg je voor een perfecte service en houd je toezicht op de dagelijkse gang van zaken.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Leiden, motiveren en coachen van het horecateam;
  • Ondersteunen en begeleiden van de assistent-manager;
  • Waarborgen van gastvrijheid en service op hoog niveau;
  • Aanspreekpunt zijn voor gasten en personeel;
  • Opstellen, beheren en afsluiten van de kas;
  • Toezien op naleving van hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsnormen;
  • Samenwerken met keuken en organisatie bij evenementen en speciale gelegenheden.

Dit is wie jij bent

  • Je hebt ruime ervaring in de horeca, bij voorkeur in een leidinggevende rol;
  • Je kunt een team aansturen en bent een natuurlijke coach;
  • Je bent stressbestendig, representatief en communicatief sterk;
  • Je hebt kennis van kasbeheer en administratieve werkzaamheden;
  • Je bent flexibel, oplossingsgericht en hebt oog voor detail;
  • Je bent beschikbaar van woensdag t/m zondag en vindt het geen probleem om in de avonden te werken.

Dit is wat je krijgt

  • Een afwisselende, zelfstandige functie binnen een professioneel team;
  • Werken in een organisatie waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan;
  • De kans om mee te bouwen aan unieke culinaire en evenementgerichte belevingen;
  • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring van €3.700 – €4.500 per maand (exclusief inkomsten uit gastentips);
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever.

Vergelijkbare vacatures

Deel deze vacature

Is deze baan iets voor jou?

Klinkt deze functie als muziek in je oren en wil jij graag hier werken? Of ken jij iemand die perfect is voor deze job? Reageer of deel dan snel deze vacature! #yousnoozeyoulose

Nieuwste vacatures

Horecamanager

Voor een van onze opdrachtgevers, een gerenommeerde horecagelegenheid waar gastronomie en beleving samenkomen , zijn wij op zoek naar een ervaren Horecamanager. Het liefst voor 5 dagen in de week van woensdag tot en met zondag.

Teamleider Magazijn

Ben jij iemand die graag zorgt voor structuur, overzicht en resultaat? En neem je graag het voortouw om processen soepel te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Teamleider Magazijn.

Magazijnmedewerker

Voor een grote retailorganisatie met een winkel en magazijn onder één dak zoeken we een Magazijnmedewerker die het logistieke team komt versterken. Iemand die van aanpakken weet, graag meedenkt en het belangrijk vindt dat alles soepel verloopt, letterlijk én figuurlijk. Je komt terecht in een hecht team waar samenwerking, overzicht en structuur centraal staan. En houd je van een actieve werkdag? Dan is dit de baan voor jou!
Scroll naar boven